Montis Bouw staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer: 65528557

BTW-nummer: NL 002128404 B94
IBAN: NL91 INGB 0007 1707 56

Contact Info
De Factorij 40e, Zwaag
1689 AL
info@montisbouw.nl
+31 (0) 229 861252

Montis Bouw – Prefab Nieuwbouw & Woningbouw

Telefoonnummer: 0229-861252  E-mail: info@montisbouw.nl

Vragen over Montis Bouw

Is een Montis woning duurzaam?

Als het om het milieu gaat gaan wij graag een stapje verder. De isolatiewaardes van onze woningen zijn standaard gelijk of hoger dan dat het bouwbesluit voorschrijft. Gebruik van duurzame materialen heeft onze voorkeur, maar dat heeft helaas op dit moment nog wel een prijskaartje. Daarom bieden wij naast de traditionele bouwmethode ook dampopen prefabbouw aan. Bij prefabbouw zijn onze materialen bewust gekozen en duurzaam. Mocht u nog duurzamer willen dan wat wij aanbieden, willen wij daar graag aan meewerken.

 

Wij adviseren u graag over warmtepompen, energieopslag, regenwateropvang, zonnepanelen, triple beglazing en andere mogelijkheden om uw woning nog duurzamer te maken.

Bouwt Montis ook traditioneel?

Ja, Montis Bouw bouwt ook traditioneel, echter zouden wij graag met u in gesprek gaan over duurzame oplossingen. De prijzen die u op onze website vindt zijn voor traditionele bouw. 

Bouwt Montis alleen standaard woningen, of kan het ontwerp gewijzigd worden?

Iedere klant zal met onze architect om tafel gaan. Iedere bewoner is uniek en iedereen heeft andere wensen voor de woning. U kiest een woning die qua formaat en stijl bij u past, maar in overleg met de architect is alles mogelijk.

Ook als u liever zelf een ontwerp maakt koppelen we u graag aan onze architect voor een heel eigen ontwerp. Uiteraard kunt u bij ons ook een prijs opvragen voor een woning die u al heeft laten ontwerpen.

Bouwt Montis ook twee-onder-een-kap woningen?

Jazeker, twee-onder-een-kap woningen en kangoeroe-woningen behoren ook tot de mogelijkheden.

Regelt Montis de bouw van begin tot eind?

Het ontwerp, de constructieve berekeningen en tekeningen, de vergunningsaanvraag en de bouw worden volledig door Montis verzorgd.

Is Montis aangesloten bij Bouwgarant?

Uiteraard kunt u voor een Montis-woning een nieuwbouwgarantie afsluiten bij Bouwgarant. Bouwgarant garandeert u dat wij een financieel stabiel bedrijf zijn en goede kwaliteit leveren.

Met welke kosten moeten we nog rekening houden naast de kosten voor de bouw van onze Montis-woning?

De prijs die u van ons krijgt is afhankelijk van uw wensen zeer compleet. Houd er wel rekening mee dat de gemeente legekosten bij u in rekening brengt voor de vergunningsaanvraag. De legekosten verschillen per regio. Tevens moet u rekening houden met aansluitkosten voor de nutsvoorzieningen van uw woning. Ook deze verschillen per regio. Vergeet niet ook de kosten voor uw keuken, tuinaanleg, raambekleding en inrichting van uw woning te begroten.

Voor meer informatie over de kosten die wij hebben begroot in onze woningen en die u nog kunt verwachten verwijzen we u graag naar onze downloads.

Is prefab bouwen niet veel te duur?

Prefab bouwen heeft veel voordelen. Het grootste voordeel van prefab bouwen is natuurlijk de korte bouwtijd. Omdat onze prefabwoningen dampopen gebouwd worden zijn deze zeer duurzaam. Prefab bouw is helaas wel duurder, maar de voordelen zijn ook groot!

Kunnen we ook een heel eigen ontwerp maken voor onze droomwoning?

Montis kan iedere woning maken. Als u een ander ontwerp zou willen dan dat u op onze website heeft gevonden, kunt u in overleg met onze architect een woning volledig naar eigen wens ontwerpen.

Ook als u van ons een offerte zou willen krijgen voor een woning die u zelf heeft ontworpen of laten ontwerpen, kunnen wij de woning voor u bouwen.

Is het heiwerk van de woning in de prijs meegenomen?

Hoe lang de palen moeten worden is per regio anders. In de prijs die u van ons krijgt zijn de palen nog niet opgenomen. Na een sonderingsrapport weten we hoe diep deze moeten komen.

Kan onze woning volledig afgewerkt opgeleverd worden?

Uiteraard kunnen wij uw woning volledig afgewerkt opleveren. Dat noemen we sleutel klaar. Het enige dat u zelf nog hoeft te doen is de tuin en het ophangen van de lampen en gordijnen. Vraag ons naar meer informatie hierover.