Behoefte aan meer ruimte in huis? Ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave voor uw aanbouw.

Een premium-kwaliteit aanbouw door een gerenommeerde aannemer, binnen 4 weken opgeleverd.

Vakmanschap en Professionaliteit

Uw aanbouw wordt gebouwd door echte vakmensen. Montis Bouw is een gerenomeerd bouwbedrijf met een vast team van nette en vakkundige timmerlieden.

Duurzame, A-Kwaliteit Materialen

Montis Bouw maakt gebruik van duurzamea-kwaliteit materialen. Zo krijgt u een onderhoudsarme aanbouw waar u de rest van uw leven plezier van heeft.

Binnen 4 weken
opgeleverd

Nadat de werkzaamheden gestart zijn zal de bouw ononderbroken worden uitgevoerd. Standaard leveren we de aanbouw binnen 4 weken op.

Ontvang binnen 1 werkdag uw prijs

Vragen? Schrijf een bericht in het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy Voorwaarden

Voorbeeld Projecten

Hoe werkt het?

Binnen 10 dagen starten met uw aanbouw

Het aanvragen van een prijs via onze website kost u slechts enkele minuten! Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij een goede inschatting geven van de kosten voor uw aanbouw.

Binnen 1 werkdag ontvangt u de prijsopgave. De prijsopgave is altijd een inschatting op basis van de door u doorgegeven gegevens; zo kunt u meteen zien of de aanbouw binnen uw budget past!

1

Bespreking prijsopgave

We plannen graag een afspraak met u in om de offerte met u door te spreken. Bent u tevreden? Dan komen wij graag bij u langs voor de details en het inmeten van uw woning.

2

Definitieve offerte

Wanneer alle details en maatvoeringen bekend zijn, ontvangt u van ons zo snel mogelijk de definitieve offerte. Over het algemeen is dat binnen een week, maar omdat het altijd om maatwerk gaat kan het in sommige gevallen iets langer duren.

3

Start Project

Wanneer u opdracht geeft, starten wij direct met het inkopen van de benodigde materialen. Ook stemmen wij met u de startdatum en planning af.

Week 1 - Grondwerk

In de eerste week doen we het grondwerk. Daaronder verstaan we het heien van de palen, het leggen van de fundering en het opbouwen van de staalconstructie.

Week 2 - Casco

In de 2e week storten we de betonvloer. Vervolgens plaatsen we het casco, een houten constructie van de wanden en het dak, afgewerkt met folies. Ook plaatsen we de kozijnen.

Week 3 - Waterdicht

Als de aanbouw staat, zetten we de puntjes op de i; we werken de laatste dingen aan de buitenzijde van de aanbouw af en zorgen ervoor dat de aanbouw volledig wind- en waterdicht is.

Week 4 - Afwerken

In de laatste week isoleren we de aanbouw volledig en timmeren we de wanden en de plafonds af. Vervolgens wordt de dekvloer gesmeerd. Natuurlijk ruimen we tot slot alles, zowel binnen als buiten, weer netjes op!

Vraag direct uw offerte aan!

Heeft u eerst nog vragen? Laat het ons weten; we staan u graag te woord!

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

We hebben een selectie van verschillende materialen en kleuren waar u uit kunt kiezen. Wanneer onze medewerker de offerte met u bespreekt neemt hij de mogelijkheden met u door en krijgt u de gelegenheid om uw keuze te maken.

Onze dakkapellen zijn zeer onderhoudsarm. De kunststof kozijnen, gevelpanelen en boeidelen hoeven niet geschilderd te worden.

Montis Bouw werkt met a-kwaliteit materialen. Zo kunnen wij 10 jaar garantie geven op onze dakkapellen.

In veel gevallen is er geen vergunning nodig voor uw dakkapel. Onze medewerkers kunnen bij het bezoek u vertellen of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Wij kunnen indien nodig de vergunning voor u aanvragen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: