Van droom naar werkelijkheid: onze zorgvuldige werkwijze

Stressvrij genieten van het plaatsingsproces van je dakkapel.

Voorbereiding

Bij de aanschaf van een dakkapel komt veel kijken. Wij helpen je graag met de voorbereiding.

Vergunning

In sommige gevallen is het nodig een vergunning aan te vragen voor jouw dakkapel, wij vertellen je graag meer.

Productie

Onze vakmensen fabriceren elke dakkapel in onze eigen fabriek. Onder ideale omstandigheden, voor de hoogste kwaliteit.

Plaatsen van een dakkapel

Het is eindelijk zover, jouw dakkapel wordt geplaatst. Zo ziet de dag van plaatsing er uit.


Garantie en Onderhoud

Uitstekende kwaliteit waar we achter staan – garantie en nazorg inbegrepen. Ontdek wat jij kan verwachten.

Ontvangen van prijsschatting

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw nieuwe dakkapel? Ontvang een prijsschatting binnen één werkdag.

Daarom een dakkapel van Montis Bouw

Als klant mag je verwachten dat de levering, bouw en nazorg van jouw dakkapel tot in de puntjes wordt verzorgd. Daarom zetten we bij Montis Bouw nog een stap extra. Dat begint bij de voorbereiding, een goed begin is immers het halve werk.

Vakkundig bouwen, zorgeloos genieten

Wat onderscheidt Montis Bouw van de rest?

Een dakkapel is een flinke investering. Daarom wil je dat de beste in de branche jouw dakkapel bouwt. We waarderen het dat je de tijd neemt om grondig onderzoek te doen voordat je een keuze maakt. Maar zoek niet verder, dit is precies waarop wij ons onderscheiden van de rest:

1

Snelheid

Je kunt rekenen op een efficiënt bouwproces, waarbij jouw dakkapel al vanaf vier weken geplaatst wordt. Sterker nog, het bouwen van jouw droomkapel hebben wij in één dag geregeld. Binnen de kortste keren geniet jij van de extra ruimte en functionaliteit die de dakkapel biedt.

2

Afwerking

Je geniet van een prachtige afwerking van jouw dakkapel, met zorgvuldig geplaatste kozijnen, hoogwaardige isolatie en een duurzame dakbedekking met lange levensduur. Aan de binnenkant kan alles professioneel afgewerkt worden, waardoor er een naadloze overgang met jouw interieur ontstaat.

3

Netheid en nazorg

Je hoeft je geen zorgen te maken over bouwafval, want onze monteurs laten de bouwplaats netjes achter. Zo geniet jij direct van jouw nieuwe dakkapel, en dat zonder gedoe. Ook na de voltooiing van het project ontvang je van ons uitstekende nazorg en service.

Succesverhalen

Wat klanten zeggen

Ontdek waardevolle feedback van tevreden klanten of bekijk de reviews op Google:

Monique

5/5

Heel blij dat ik Montis Bouw heb uitgekozen voor ons dakkapel en dakraam. Alles mooi geplaatst en alles netjes opgeruimd! Erg vriendelijk personeel zeker een aanrader!

Roderick

5/5

Denken goed mee over het gewenste resultaat tijdens het maken van de offerte. Bij ons hebben ze een dakkapel geplaatst, zolder opnieuw ingedeeld en een garage gebouwd. Komen afspraken netjes na en werk is zoals afgesproken. Kan ze absoluut aanbevelen.

Elma

5/5

Ik ben zeer tevreden over de grote verbouwing van mijn huis. Vakkundig en professioneel. Meedenkend en probleemoplossend met zaken die tijdens de verbouwing naar voren komen. Vriendelijk personeel. Medewerkers komen hun afspraken na.

Snel inzicht in de kosten van jouw dakkapel

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw nieuwe dakkapel? Klik hieronder voor een gepersonaliseerde prijsschatting binnen één werkdag. Krijg direct inzicht en bespaar waardevolle tijd.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Ja, bij Montis Bouw beschikken we over een brede selectie van verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Tijdens het bespreken van de offerte met een van onze experts lopen jullie samen nog eens door de mogelijkheden. Zo heb je alle tijd om een keuze te maken die past bij jouw wensen.

De benodigde mate van onderhoud voor jouw dakkapel hangt af van de keuzes die je maakt. Een dakkapel met kunststof bekleding en kozijnen vergt minimaal onderhoud. Kies je voor een houten dakkapel, dan is er iets meer onderhoud nodig.

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft jouw dakkapel in optimale staat en verleng je de levensduur. We adviseren je graag over de verschillende keuzes en het onderhoud van jouw dakkapel.

Bij Montis Bouw streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze dakkapellen. We gebruiken duurzame materialen en werken met ervaren vakmensen om een betrouwbaar resultaat te garanderen.

Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap van ons team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de meeste gevallen is er geen vergunning vereist voor jouw dakkapel. Tijdens ons bezoek kunnen onze medewerkers je informeren of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig kunnen wij ook de vergunningsaanvraag voor je verzorgen. Voor meer informatie over vergunningen kun je terecht op deze pagina.

De gemiddelde kosten van een dakkapel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de afwerking. Bij Montis Bouw hanteren we een vanaf prijs van €7500,- voor een dakkapel. Voor gedetailleerde informatie en prijsindicaties kun je terecht op onze pagina over de kosten van een dakkapel. Hier leggen we uit hoe we onze dakkapel prijzen berekenen.

Dankzij onze efficiënte planning en werkwijze is het mogelijk om al vanaf vier weken te genieten van een complete dakkapel. De exacte levertijd bepalen we aan de hand van verschillende factoren, zoals het type dakkapel en de gekozen opties. Voor meer informatie kun je onze specifieke pagina over onze werkwijze bekijken.

Bij Montis Bouw maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie. Onze dakkapellen zijn voorzien van extra dik isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde van rc 4,7 voor de wanden en rc 7,2 voor het dak. Met deze isolatiewaardes voldoet je dakkapel aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat je profiteert van een optimale thermische isolatie, waardoor je energie bespaart en je wooncomfort verhoogt.

Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende materialen kun je onze pagina over materialen raadplegen.