Duurzame dakkapellen

Uitstekende kwaliteit waar we achter staan – garantie en nazorg inbegrepen. Ontdek wat jij kan verwachten.
Busje van Montis Bouw met daarachter een huis waarop een dakkapel is geplaatst.

10 jaar garantie op kozijnen, dakbedekking en gevelbekleding

Je ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen, dakbedekking en gevelbekleding van jouw dakkapel. Dit betekent dat je langdurige bescherming hebt voor deze belangrijke onderdelen. Bovendien worden eventuele problemen gedurende deze periode kosteloos opgelost, waardoor je zorgeloos van jouw investering kunt genieten.

Onderhoudsarme kunststof dakkapellen

Onze dakkapellen worden standaard afgewerkt met kunststof, waardoor ze weinig onderhoud vereisen. Het mooie is dat je niet meer het dak op hoeft om te schilderen, omdat kunststof geveldelen en dakrandpanelen hun kleur behouden.

Bovendien hecht vuil zich niet gemakkelijk aan deze materialen, waardoor schoonmaken een eenvoudige taak wordt. Het enige onderhoud dat je hoeft te doen, is het controleren van het hang- en sluitwerk en de rubbers van de ramen, de dakdoorvoer op verstopping en het schoonmaken van de dakkapel. Zo kun je zorgeloos genieten van een prachtige en goed onderhouden dakkapel.

Minimaal onderhoud voor kunststof geveldelen en dakrandpanelen

Dankzij het gebruik van kunststof geveldelen en dakrandpanelen is het onderhoud van jouw dakkapel minimaal. Deze materialen zijn gemakkelijk schoon te maken en vereisen geen regelmatige schilderbeurten. Dit betekent dat je kunt genieten van een fraai ogende dakkapel zonder dat je veel tijd en moeite hoeft te besteden aan onderhoud. Zo houd je meer vrije tijd over voor andere belangrijke zaken.

Onderhoud van houten dakkapellen

Bij een houten dakkapel is er iets meer onderhoud nodig om de duurzaamheid en uitstraling te behouden. Jaarlijks moet je het hout afnemen met een lauwe doek en regelmatig de staat ervan controleren. We adviseren om het hout elke 4 jaar te laten schilderen, zodat het beschermd blijft tegen weersinvloeden.

Als bij een controle blijkt dat de verf eerder aan vervanging toe is, raden we je aan om dit direct te laten schilderen om verdere schade te voorkomen. Door het juiste onderhoud te plegen, kun je jouw houten dakkapel in optimale conditie houden en er jarenlang van blijven genieten.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu kosteloos een offerte aan voor je dakkapel.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Ja, bij Montis Bouw beschikken we over een brede selectie van verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Tijdens het bespreken van de offerte met een van onze experts lopen jullie samen nog eens door de mogelijkheden. Zo heb je alle tijd om een keuze te maken die past bij jouw wensen.

De benodigde mate van onderhoud voor jouw dakkapel hangt af van de keuzes die je maakt. Een dakkapel met kunststof bekleding en kozijnen vergt minimaal onderhoud. Kies je voor een houten dakkapel, dan is er iets meer onderhoud nodig.

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft jouw dakkapel in optimale staat en verleng je de levensduur. We adviseren je graag over de verschillende keuzes en het onderhoud van jouw dakkapel.

Bij Montis Bouw streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze dakkapellen. We gebruiken duurzame materialen en werken met ervaren vakmensen om een betrouwbaar resultaat te garanderen.

Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap van ons team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de meeste gevallen is er geen vergunning vereist voor jouw dakkapel. Tijdens ons bezoek kunnen onze medewerkers je informeren of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig kunnen wij ook de vergunningsaanvraag voor je verzorgen. Voor meer informatie over vergunningen kun je terecht op deze pagina.

De gemiddelde kosten van een dakkapel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de afwerking. Bij Montis Bouw hanteren we een vanaf prijs van €7500,- voor een dakkapel. Voor gedetailleerde informatie en prijsindicaties kun je terecht op onze pagina over de kosten van een dakkapel. Hier leggen we uit hoe we onze dakkapel prijzen berekenen.

Dankzij onze efficiënte planning en werkwijze is het mogelijk om al vanaf vier weken te genieten van een complete dakkapel. De exacte levertijd bepalen we aan de hand van verschillende factoren, zoals het type dakkapel en de gekozen opties. Voor meer informatie kun je onze specifieke pagina over onze werkwijze bekijken.

Bij Montis Bouw maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie. Onze dakkapellen zijn voorzien van extra dik isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde van rc 4,7 voor de wanden en rc 7,2 voor het dak. Met deze isolatiewaardes voldoet je dakkapel aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat je profiteert van een optimale thermische isolatie, waardoor je energie bespaart en je wooncomfort verhoogt.

Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende materialen kun je onze pagina over materialen raadplegen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: