Onze dakkapellen
Voor een thuis dat meegroeit

Of je nu behoefte hebt aan een extra slaapkamer, een studeerkamer of een speelruimte voor de kinderen, wij zorgen dat jouw woning meegroeit met het gezin.

Onze dakkapellen

Vergroot jouw ruimte en comfort met onze prachtige dakkapellen. Ontdek de diverse modellen en mogelijkheden voor jouw woning.

Prijzen

Ontdek onze betaalbare prijzen voor dakkapellen en geef jouw woning een waardevolle uitbreiding binnen jouw budget.

Werkwijze

Ervaar onze snelle en efficiënte werkwijze, en geniet binnen no-time van een prachtige dakkapel op jouw woning.

Inspiraties

Laat je inspireren door onze prachtige dakkapelontwerpen en ontdek de mogelijkheden voor jouw thuis.

Vergunningen

Controleer eenvoudig of er een vergunning nodig is voor jouw dakkapel en laat ons het voor je regelen indien nodig.

Garantie

Profiteer van onze uitgebreide garantie op jouw dakkapel, zodat je met een gerust hart kunt genieten.

Ontvang binnen één werkdag
jouw prijsschatting

Wij nemen spoedig contact met je op voor een specifieke prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy Voorwaarden

Groei als gezin met een Montis Bouw dakkapel

Onze specialisten leveren dakkapellen van uitstekende kwaliteit. Met een perfecte afwerking en betrouwbare installatie creëren wij een duurzame dakkapel die meegroeit met jouw gezin.

Vakkundig bouwen, zorgeloos genieten

Werkwijze

Al vanaf vier weken geniet jij van extra ruimte in huis. Dit is onze werkwijze:

1

Afspraak maken

Maak een afspraak met ons om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

2

Opmeten

Onze experts komen bij je langs om de exacte maten op te nemen en de situatie ter plaatse te beoordelen.

3

Productie

Na het opmeten starten we direct met het bouwen van jouw dakkapel, waarbij we zorg dragen voor hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Succesverhalen

Wat klanten zeggen

Ontdek waardevolle feedback van tevreden klanten of bekijk de reviews op Google:

Elma

5/5

Ik ben zeer tevreden over de grote verbouwing van mijn huis. Vakkundig en professioneel. Meedenkend en probleemoplossend met zaken die tijdens de verbouwing naar voren komen. Vriendelijk personeel. Medewerkers komen hun afspraken na.

M. Arao

5/5

Montis Bouw heeft uitstekend werk geleverd met hun tijdig geleverde dakkapel. Omdat we het contract binnen 10 weken hadden getekend, werd het geïnstalleerd. juiste kleuren, maat, materiaal van goede kwaliteit. Zeer goede service.

Daan

5/5

Wij hebben zeer goede ervaringen met Montis bouw gehad bij de verbouw van ons gastenverblijf. De vakmannen verstonden hun vak en werkte zeer netjes. De communicatie was open en eerlijk en verliep steeds erg prettig. Ik kan deze aannemer zeker aanraden!

Dakkapel op een dak met oranje dakpannen

Snel inzicht in de kosten van jouw dakkapel

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw nieuwe dakkapel? Klik hieronder voor een prijsschatting binnen één werkdag. Krijg direct inzicht en bespaar waardevolle tijd.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Ja, bij Montis Bouw beschikken we over een brede selectie van verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Tijdens het bespreken van de offerte met een van onze experts lopen jullie samen nog eens door de mogelijkheden. Zo heb je alle tijd om een keuze te maken die past bij jouw wensen.

De benodigde mate van onderhoud voor jouw dakkapel hangt af van de keuzes die je maakt. Een dakkapel met kunststof bekleding en kozijnen vergt minimaal onderhoud. Kies je voor een houten dakkapel, dan is er iets meer onderhoud nodig.

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft jouw dakkapel in optimale staat en verleng je de levensduur. We adviseren je graag over de verschillende keuzes en het onderhoud van jouw dakkapel.

Bij Montis Bouw streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze dakkapellen. We gebruiken duurzame materialen en werken met ervaren vakmensen om een betrouwbaar resultaat te garanderen.

Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap van ons team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de meeste gevallen is er geen vergunning vereist voor jouw dakkapel. Tijdens ons bezoek kunnen onze medewerkers je informeren of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig kunnen wij ook de vergunningsaanvraag voor je verzorgen. Voor meer informatie over vergunningen kun je terecht op deze pagina.

De gemiddelde kosten van een dakkapel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de afwerking. Bij Montis Bouw hanteren we een vanaf prijs van €7500,- voor een dakkapel. Voor gedetailleerde informatie en prijsindicaties kun je terecht op onze pagina over de kosten van een dakkapel. Hier leggen we uit hoe we onze dakkapel prijzen berekenen.

Dankzij onze efficiënte planning en werkwijze is het mogelijk om al vanaf vier weken te genieten van een complete dakkapel. De exacte levertijd bepalen we aan de hand van verschillende factoren, zoals het type dakkapel en de gekozen opties. Voor meer informatie kun je onze specifieke pagina over onze werkwijze bekijken.

Bij Montis Bouw maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie. Onze dakkapellen zijn voorzien van extra dik isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde van rc 4,7 voor de wanden en rc 7,2 voor het dak. Met deze isolatiewaardes voldoet je dakkapel aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat je profiteert van een optimale thermische isolatie, waardoor je energie bespaart en je wooncomfort verhoogt.

Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende materialen kun je onze pagina over materialen raadplegen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: