/** * Block form submissions based on IP address * * @link https://wpforms.com/developers/how-to-block-ip-addresses-from-completing-your-form/ */ function wpf_ip_block( $fields, $entry, $form_data ) { // Get the current users IP address $ip_address = wpforms_get_ip(); // List out the IP addresses separated by a comma $blocked_ips = array( '185.185.49.227', ); // Check if the current user IP address is a blocked IP if ( in_array( $ip_address, $blocked_ips ) ) { // Block form submission and print error wpforms()->process->errors[ $form_data[ 'id' ] ] [ 'footer' ] = esc_html__( 'Your IP address has been blocked. Please contact the site administrator for further assistance.', 'text-domain' ); } } add_action( 'wpforms_process', 'wpf_ip_block', 10, 3 );

Meer ruimte voor uw gezin? Ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave voor uw dakopbouw

Een premium-kwaliteit dakopbouw door een gerenommeerde aannemer, in 4 weken opgeleverd.

Vakmanschap en professionaliteit

Uw dakopbouw wordt gebouwd door echte vakmensen. Montis Bouw is een gerenomeerd bouwbedrijf met een vast team van nette en vakkundige timmerlieden.

A-Kwaliteit materialen

Montis Bouw maakt gebruik van duurzame, a-kwaliteit materialen. Zo krijgt u een onderhoudsarme dakopbouw waar u de rest van uw leven plezier van heeft.

In 4 weken opgeleverd

Nadat de werkzaamheden gestart zijn zal de bouw ononderbroken worden uitgevoerd. Standaard leveren we een dakopbouw in 4 weken op.

Ontvang binnen 1 werkdag uw prijs

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy Voorwaarden

Hoe werkt het?

Binnen 3 maanden starten met uw dakopbouw

Het aanvragen van een prijs kost u slechts enkele minuten! Binnen 1 werkdag ontvangt u de prijsschatting. Zo kunt u meteen zien of de dakopbouw binnen uw budget past!

1

Bespreking Prijsopgave

We plannen graag een afspraak met u in om uw aanvraag met u door te spreken. Bent u tevreden? Dan komen we graag bij u langs voor de details en het opnemen van de situatie in de woning.

2

Definitieve offerte

Wanneer alle details en maatvoeringen duidelijk zijn ontvangt u van ons zo snel mogelijk de definitieve offerte. Over het algemeen is dat binnen een week, maar omdat het altijd om maatwerk gaat kan het in sommige gevallen iets langer duren.

3

Productie dakkapel

Wanneer u opdracht geeft laten we de architect het tekenwerk gereed maken, waarna we de vergunning kunnen aanvragen. Als de vergunning binnen is bestellen we de materialen. Voor de doorlooptijd van het project zijn we wel afhankelijk van hoe snel de vergunning wordt verleend.

Het plaatsen van jouw dakopbouw

Om te zorgen dat de bouw zo vlot mogelijk verloopt besteden we veel tijd aan de voorbereiding. We produceren alle ‘prefab’ wanden en dakdelen voordat we starten op locatie.

Week 1
Voorbereiden Dak

We starten de bouw met het voorbereiden van het dak. We verwijderen de dakbedekking en isolatie, maken het trapgat en treffen voorbereidingen voor het plaatsen van de wanden.

Week 2
Plaatsen prefab

In de tweede week hijsen we de wanden en de dakdelen naar het dak en plaatsen we het casco van de opbouw. Nadat we de folie en isolatie hebben aangebracht is het wind- en waterdicht.

Week 3
Waterdicht

Aan de buitenzijde van de opbouw starten we in de derde week met het afwerken van de gevels en het aanbrengen van de dakbedekking.

Week 4
Afwerken

Aan de binnenzijde verzorgen we de aftimmering van de dakopbouw; het plaatsen van de trap, de deuren en het afwerken van kozijnen en plafond.

Onze blije klanten

Wat klanten zeggen

Simon en Anja

Koog aan de Zaan

5/5
Montis Bouw heeft bij ons gelijktijdig meerdere aanbouwen en dakkapellen geplaatst. Het was echt een hele grote verbouwing, maar ze hebben ons steeds betrokken bij het proces en de planning. Daardoor wisten we wat we konden verwachten en konden we zelf ook goed plannen maken.

Freek

Purmerend

5/5

Ik vond het erg fijn dat de jongens van Montis zo netjes zijn. Je hoort wel eens verhalen over verbouwingen, en je weet natuurlijk dat het een hoop rommel geeft. Maar ze deden echt hun best om zo min mogelijk overlast te geven en het was eigenlijk gewoon heel gezellig als ze er waren!

Jasmijn en Patrick

Assendelft

5/5

Samen met de buren hebben we allebei een aanbouw laten maken door Montis Bouw. Alles was steeds heel duidelijk, en dat we het samen konden doen scheelde ook nog wat in de prijs.

Ontvang binnen 1 werkdag uw prijs

Benieuwd naar de prijsschatting voor uw nieuwe dakopbouw? Klik op de onderstaande knop en ga direct naar het formulier.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Wij hebben een selectie van diverse verschillende kleuren en materialen waaruit u kunt kiezen. Wij adviseren u hier graag over. De leverancier van de metselstenen komt bij u langs om te kijken welke steen het beste bij uw woning past. Vervolgens kunt u op basis van deze samples aangeven welke keuze u wilt maken.
Jazeker! Op basis van de afmetingen in het aanvraagformulier krijgt u van ons een schatting van de kosten toegestuurd. In het vervolgproces komen wij uiteraard bij u langs om exacte maten in te meten voor de definitieve offerte. Wijken de afmetingen meer dan een meter af van de keuzes in het aanvraagformulier? Dan kunt u via het contactformulier ook een prijsschatting op maat aanvragen!

Montis Bouw werkt met a-kwaliteit materialen. Zo kunnen wij 10 jaar garantie geven op de gevels, het dak en de kunststof kozijnen.

In veel gevallen is er geen vergunning nodig voor dakopbouw. Onze medewerkers kunnen u tijdens het bezoek aangeven of de aanbouw vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig, kunnen wij voor u de tekeningen en constructieve berekeningen laten maken en de vergunning voor u aanvragen.

Ja! Elke dakopbouw is maatwerk; alles moet precies passen iedereen heeft zijn eigen wensen. Nadat u de prijsopgave heeft ontvangen, heeft u goed beeld van de kosten. In het gesprek dat hierop volgt bespreken wij al u wensen, zodat wij deze mee kunnen nemen in de definitieve offerte.

Ja! Ook voor een schuin dak kunnen we een dakopbouw maken. Hierbij wordt de nok van het dak verhoogd of verplaatst. Heb je interesse in een dakopbouw voor een schuin dak? Vraag dan een prijs aan via ons contactformulier.

Ook een dakopbouw van Montis Bouw?

Neem contact op of vraag direct een offerte aan.