Kosten voor een dakkapel berekenen

Ontdek de prijzen, personalisatiemogelijkheden
en kostenindicaties voor jouw dakkapel
bij Montis Bouw.

Prijs van jouw dakkapel: afhankelijk van jouw situatie

De gemiddelde kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Is de locatie goed bereikbaar met een kraan? Wat is de dakschuinte van jouw woning?

Daarnaast heb je zelf ook invloed op de prijs, aangezien je de luxe en afwerking van jouw dakkapel kunt bepalen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie op deze pagina of neem direct contact met ons op. Dan berekenen wij de prijs van jouw dakkapel.

Doorsnede van een screen voor een raam.

Personaliseer jouw dakkapel met luxe opties

Maak jouw dakkapel zo luxe als je zelf wilt. Bij Montis Bouw bieden we een breed scala aan opties en accessoires om jouw dakkapel naar wens aan te passen. Van extra ramen en luxe afwerking tot speciale functionaliteiten. Creëer de perfecte dakkapel die past bij jouw stijl en behoeften. Ontdek onze opties en accessoires voor meer inspiratie.

Succesverhalen

Wat klanten zeggen

Ontdek waardevolle feedback van tevreden klanten of bekijk de reviews op Google:

Kees

5/5

Vandaag is onze dakkapel geplaatst door de vakkundige mensen van Montis Bouw. Ondanks de behoorlijke koude temperaturen is de klus in een spoedig tempo gerealiseerd. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Lars

5/5

Zeer goede ervaring met Montis Bouw. Duidelijke communicatie en mooie afwerking. Enorm snelle oplevering bovendien: binnen 5 weken na akkoord op de offerte zat de nieuwe dakkapel erop.

Monique

5/5

Heel blij dat ik Montis Bouw heb uitgekozen voor ons dakkapel en dakraam. Alles mooi geplaatst en alles netjes opgeruimd! Erg vriendelijk personeel zeker een aanrader!

Ontdek wat mogelijk is voor jouw dakkapel

Vraag nu een gratis offerte aan voor jouw unieke dakkapel en krijg direct advies

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Ja, bij Montis Bouw beschikken we over een brede selectie van verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Tijdens het bespreken van de offerte met een van onze experts lopen jullie samen nog eens door de mogelijkheden. Zo heb je alle tijd om een keuze te maken die past bij jouw wensen.

De benodigde mate van onderhoud voor jouw dakkapel hangt af van de keuzes die je maakt. Een dakkapel met kunststof bekleding en kozijnen vergt minimaal onderhoud. Kies je voor een houten dakkapel, dan is er iets meer onderhoud nodig.

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft jouw dakkapel in optimale staat en verleng je de levensduur. We adviseren je graag over de verschillende keuzes en het onderhoud van jouw dakkapel.

Bij Montis Bouw streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze dakkapellen. We gebruiken duurzame materialen en werken met ervaren vakmensen om een betrouwbaar resultaat te garanderen.

Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap van ons team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de meeste gevallen is er geen vergunning vereist voor jouw dakkapel. Tijdens ons bezoek kunnen onze medewerkers je informeren of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig kunnen wij ook de vergunningsaanvraag voor je verzorgen. Voor meer informatie over vergunningen kun je terecht op deze pagina.

De gemiddelde kosten van een dakkapel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de afwerking. Bij Montis Bouw hanteren we een vanaf prijs van €7500,- voor een dakkapel. Voor gedetailleerde informatie en prijsindicaties kun je terecht op onze pagina over de kosten van een dakkapel. Hier leggen we uit hoe we onze dakkapel prijzen berekenen.

Dankzij onze efficiënte planning en werkwijze is het mogelijk om al vanaf vier weken te genieten van een complete dakkapel. De exacte levertijd bepalen we aan de hand van verschillende factoren, zoals het type dakkapel en de gekozen opties. Voor meer informatie kun je onze specifieke pagina over onze werkwijze bekijken.

Bij Montis Bouw maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie. Onze dakkapellen zijn voorzien van extra dik isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde van rc 4,7 voor de wanden en rc 7,2 voor het dak. Met deze isolatiewaardes voldoet je dakkapel aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat je profiteert van een optimale thermische isolatie, waardoor je energie bespaart en je wooncomfort verhoogt.

Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende materialen kun je onze pagina over materialen raadplegen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: