/** * Block form submissions based on IP address * * @link https://wpforms.com/developers/how-to-block-ip-addresses-from-completing-your-form/ */ function wpf_ip_block( $fields, $entry, $form_data ) { // Get the current users IP address $ip_address = wpforms_get_ip(); // List out the IP addresses separated by a comma $blocked_ips = array( '185.185.49.227', ); // Check if the current user IP address is a blocked IP if ( in_array( $ip_address, $blocked_ips ) ) { // Block form submission and print error wpforms()->process->errors[ $form_data[ 'id' ] ] [ 'footer' ] = esc_html__( 'Your IP address has been blocked. Please contact the site administrator for further assistance.', 'text-domain' ); } } add_action( 'wpforms_process', 'wpf_ip_block', 10, 3 );

Dakkapel in één dag geplaatst

Het is eindelijk zover, jouw dakkapel wordt geplaatst. Zo ziet de dag van plaatsing er uit.
12 meter Lange Dakkapel op Vrachtwagen

Vooraf:
Informeer de buren vooraf over de plaatsing, voorkom overlast

Bij de plaatsing van een dakkapel is het belangrijk om de buren vooraf te informeren. Wij willen u vragen er voor te zorgen, indien mogelijk, parkeerplaatsen vrij te houden. Door jouw buren tijdig op de hoogte te stellen, minimaliseer je onverwachte overlast.

Timmerman maakt een gat in het dak voor de plaatsing van een dakkapel

Tijdens plaatsing:
Snelle en georganiseerde installatie

Op de dag van plaatsing komen onze vakmensen tussen 07:00 en 08:00 uur aan. Door ervoor te zorgen dat de ruimte leeg is waar de dakkapel geplaatst moet worden, kunnen onze monteurs direct aan de slag. Ze zagen eerst een gat in het dak en verwijderen zorgvuldig alle dakpannen. Vervolgens wordt de daksparing nauwkeurig op maat gemaakt en worden eventuele constructieve aanpassingen uitgevoerd. Het afval wordt efficiënt verzameld in grote zakken en veilig naar beneden gehesen met behulp van de kraan. Zodra al het afval is verwijderd, wordt de dakkapel geplaatst. En dat allemaal binnen één dag.
Een dak met een open ruimte voor een te plaatsen dakkapel

Professionele plaatsing, afwerking en waterdichte aansluitingen

Onze ervaren vakmensen plaatsen en stellen de dakkapel op professionele wijze. Ze zorgen ervoor dat de dakkapel perfect geïntegreerd wordt in het dak en dat alle aansluitingen op het dak waterdicht worden afgewerkt. 

Een dakkapel van twaalf meter lang wordt op een dak gehesen.

Oplevering en tevredenheidsgarantie

Nadat onze vakmensen hun werk hebben voltooid binnen een dag, is het tijd voor de oplevering. Tijdens deze oplevering wordt de dakkapel grondig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles volgens de gemaakte afspraken is uitgevoerd. Jouw tevredenheid staat hierbij centraal. Zo waarborgen wij 100% klanttevredenheid én heb jij een dakkapel die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Ook over 4 weken een dakkapel bouwen?

Wil jij een dakkapel die met spoed en binnen een dag geplaatst wordt? Door vrijblijvend een offerte aan te vragen weet je direct waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Ja, bij Montis Bouw beschikken we over een brede selectie van verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Tijdens het bespreken van de offerte met een van onze experts lopen jullie samen nog eens door de mogelijkheden. Zo heb je alle tijd om een keuze te maken die past bij jouw wensen.

De benodigde mate van onderhoud voor jouw dakkapel hangt af van de keuzes die je maakt. Een dakkapel met kunststof bekleding en kozijnen vergt minimaal onderhoud. Kies je voor een houten dakkapel, dan is er iets meer onderhoud nodig.

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft jouw dakkapel in optimale staat en verleng je de levensduur. We adviseren je graag over de verschillende keuzes en het onderhoud van jouw dakkapel.

Bij Montis Bouw streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze dakkapellen. We gebruiken duurzame materialen en werken met ervaren vakmensen om een betrouwbaar resultaat te garanderen.

Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap van ons team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de meeste gevallen is er geen vergunning vereist voor jouw dakkapel. Tijdens ons bezoek kunnen onze medewerkers je informeren of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig kunnen wij ook de vergunningsaanvraag voor je verzorgen. Voor meer informatie over vergunningen kun je terecht op deze pagina.

De gemiddelde kosten van een dakkapel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de afwerking. Bij Montis Bouw hanteren we een vanaf prijs van €7500,- voor een dakkapel. Voor gedetailleerde informatie en prijsindicaties kun je terecht op onze pagina over de kosten van een dakkapel. Hier leggen we uit hoe we onze dakkapel prijzen berekenen.

Dankzij onze efficiënte planning en werkwijze is het mogelijk om al vanaf vier weken te genieten van een complete dakkapel. De exacte levertijd bepalen we aan de hand van verschillende factoren, zoals het type dakkapel en de gekozen opties. Voor meer informatie kun je onze specifieke pagina over onze werkwijze bekijken.

Bij Montis Bouw maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie. Onze dakkapellen zijn voorzien van extra dik isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde van rc 4,7 voor de wanden en rc 7,2 voor het dak. Met deze isolatiewaardes voldoet je dakkapel aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat je profiteert van een optimale thermische isolatie, waardoor je energie bespaart en je wooncomfort verhoogt.

Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende materialen kun je onze pagina over materialen raadplegen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: