Extra comfort in uw huis met een minirooftop airco

In het dak van uw dakkapel kunnen wij een minirooftop airco plaatsen. Dit is de ideale oplossing om de ruimte te koelen.

Airco in een dakkapel.

Verhoogd comfort dankzij een minirooftop airco

Wanneer u nadenkt over het plaatsen van een dakkapel op uw huis, bieden we de mogelijkheid om meteen wat verkoeling toe te voegen in stijl. Onze airconditioning is zodanig ontworpen dat deze naadloos opgaat in uw kamer en met de chique binnen unit voor een subtiele verspreiding van koele briesjes zorgt. Op zonnige dagen creëert u hiermee moeiteloos een oase van frisheid.

Een deel van de gevel van een huis met op het dak een dakkapel

Strakke afwerking

En maakt u geen zorgen, onze buitenunit blijft lekker onopvallend en bijna onzichtbaar vanaf straatniveau. Kortom, met een mini-rooftop airco voegt u niet alleen extra comfort, maar ook een vleugje klasse aan uw huis toe. Bij Montis Bouw denken we niet alleen aan praktisch, maar ook aan stijlvol wonen.

Ook over 4 weken een dakkapel?

Wij stellen graag een vrijblijvende prijsopgave voor je op.

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen en handige antwoorden om je te helpen begrijpen hoe onze airco’s je wooncomfort kunnen verbeteren.

De minirooftop is een volledig gesloten systeem dat geen gebruik maakt van leidingen, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Wij raden echter aan om het filter elke 2 maanden eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger of een doek. Zo blijft je systeem in optimale staat.

Het filter bevindt zich aan de zijde bij het raam, in de plafondplaat van de stijlvolle binnenunit.

Voor een maximaal rendement van je Minirooftop is het aan te raden om het filter om de 2 maanden te onderhouden. Dit kun je eenvoudig doen door het filter te reinigen met een stofzuiger of af te nemen met een doek. Zo blijft je systeem in topconditie.

Je vindt het filter aan de zijde bij het raam, in de binnenunit met een fraai ontwerp.

Om ervoor te zorgen dat je Minirooftop optimaal presteert, is het aan te bevelen om het filter elke 2 maanden schoon te houden. Je kunt het filter eenvoudig reinigen met een stofzuiger of afnemen met een doek. Zo houd je je systeem in de best mogelijke conditie.

U kunt de Minirooftop besturen met een app. 

De minirooftop kan niet verwarmen. De unit is alleen geschikt om te verkoelen.

De RAL kleur van de binnen unit is RAL 9016.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: