Dakkapel: Accessoires die jouw stijl versterken

Maak jouw dakkapel uniek met accessoires zoals screens, rolluiken, ventilatieroosters en horren. Ontdek onze opties voor een dakkapel die bij jou past.

Een aantal dakkapelramen met een insectenhor.

Beglazing

De ene ruit is de andere niet. Voor de beglazing zijn er vele keuzemogelijkheden:

Insectenhor

Inzethor, van binnenuit makkelijk te plaatsen en eruit te halen. Het frame is van aluminium en in kleur te leveren.

Ventilatierooster

Door u zelf te openen en sluiten ventilatierooster bovenin de ruit. Het rooster is in kleur te leveren en kan door u open of dicht gezet worden wanneer u wilt.

Kozijnen met houtnerf

De kunststof kozijnen zijn standaard wit of creme-wit. U kunt er voor kiezen de kozijnen en de draaikiepramen aan de buitenzijde te voorzien van houtnerffolie in diverse kleuren.

Screens

U kunt kiezen voor een screen. Het screen zit aan de buitenzijde tegen het kozijn. De bak van het screen wordt door ons verwerkt in het dakoverstek, waardoor deze niet zichtbaar is. Onze rits-screens worden van binnenuit elektrisch bediend met een afstandsbediening. De screens en profielen zijn in diverse kleuren te verkrijgen.

Rolluik

Een rolluik geeft u de mogelijkheid de ruimte volledig of gedeeltelijk te verduisteren. De bak van het rolluik wordt door ons verwerkt in het dakoverstek, waardoor deze niet zichtbaar is. Onze rolluiken worden van binnenuit elektrisch bediend met een afstandsbediening. De aluminium lamellen en profielen zijn in diverse kleuren te verkrijgen.

Airco

In het dak van uw dakkapel kunnen wij een minirooftop airco plaatsen. Dit is de ideale oplossing om de ruimte te koelen.

Snel inzicht in de kosten van jouw dakkapel

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw nieuwe dakkapel? Klik hieronder voor een gepersonaliseerde prijsopgave binnen één werkdag. Krijg direct inzicht en bespaar waardevolle tijd.

Ook over 4 weken een dakkapel?

Wij beantwoorden alvast je vragen of maken een vrijblijvende prijsopgave.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Ja, bij Montis Bouw beschikken we over een brede selectie van verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Tijdens het bespreken van de offerte met een van onze experts lopen jullie samen nog eens door de mogelijkheden. Zo heb je alle tijd om een keuze te maken die past bij jouw wensen.

De benodigde mate van onderhoud voor jouw dakkapel hangt af van de keuzes die je maakt. Een dakkapel met kunststof bekleding en kozijnen vergt minimaal onderhoud. Kies je voor een houten dakkapel, dan is er iets meer onderhoud nodig.

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft jouw dakkapel in optimale staat en verleng je de levensduur. We adviseren je graag over de verschillende keuzes en het onderhoud van jouw dakkapel.

Bij Montis Bouw streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze dakkapellen. We gebruiken duurzame materialen en werken met ervaren vakmensen om een betrouwbaar resultaat te garanderen.

Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap van ons team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de meeste gevallen is er geen vergunning vereist voor jouw dakkapel. Tijdens ons bezoek kunnen onze medewerkers je informeren of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig kunnen wij ook de vergunningsaanvraag voor je verzorgen. Voor meer informatie over vergunningen kun je terecht op deze pagina.

De gemiddelde kosten van een dakkapel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de afwerking. Bij Montis Bouw hanteren we een vanaf prijs van €7500,- voor een dakkapel. Voor gedetailleerde informatie en prijsindicaties kun je terecht op onze pagina over de kosten van een dakkapel. Hier leggen we uit hoe we onze dakkapel prijzen berekenen.

Dankzij onze efficiënte planning en werkwijze is het mogelijk om al vanaf vier weken te genieten van een complete dakkapel. De exacte levertijd bepalen we aan de hand van verschillende factoren, zoals het type dakkapel en de gekozen opties. Voor meer informatie kun je onze specifieke pagina over onze werkwijze bekijken.

Bij Montis Bouw maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie. Onze dakkapellen zijn voorzien van extra dik isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde van rc 4,7 voor de wanden en rc 7,2 voor het dak. Met deze isolatiewaardes voldoet je dakkapel aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat je profiteert van een optimale thermische isolatie, waardoor je energie bespaart en je wooncomfort verhoogt.

Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende materialen kun je onze pagina over materialen raadplegen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: