Overweeg je om in Ilpendam extra ruimte op zolder te creëren?

Of je nu extra slaapkamers, een studeerkamer of een speelruimte op zolder nodig hebt, wij passen je woning aan op de behoeften van je gezin.

Onze dakkapellen

Vergroot jouw ruimte en comfort met onze prachtige dakkapellen. Ontdek de diverse modellen en mogelijkheden voor jouw woning.

Prijzen

Ontdek onze betaalbare prijzen voor dakkapellen en geef jouw woning een waardevolle uitbreiding binnen jouw budget.

Werkwijze

Ervaar onze snelle en efficiënte werkwijze, en geniet binnen no-time van een prachtige dakkapel op jouw woning.

Inspiraties

Laat je inspireren door onze prachtige dakkapelontwerpen en ontdek de mogelijkheden voor jouw thuis.

Vergunningen

Controleer eenvoudig of er een vergunning nodig is voor jouw dakkapel en laat ons het voor je regelen indien nodig.

Garantie

Profiteer van onze uitgebreide garantie op jouw dakkapel, zodat je met een gerust hart kunt genieten.

Ontvang binnen één werkdag
jouw prijsschatting

Wij nemen spoedig contact met je op voor een specifieke prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy Voorwaarden

Groei als gezin met een Montis Bouw dakkapel

Onze specialisten leveren dakkapellen van uitstekende kwaliteit. Met een perfecte afwerking en betrouwbare installatie creëren wij een duurzame dakkapel die meegroeit met jouw gezin.

Vakkundig bouwen, zorgeloos genieten

Werkwijze

Al vanaf vier weken geniet jij van extra ruimte in huis. Dit is onze werkwijze:

1

Afspraak maken

Maak een afspraak met ons om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

2

Opmeten

Onze experts komen bij je langs om de exacte maten op te nemen en de situatie ter plaatse te beoordelen.

3

Productie

Na het opmeten starten we direct met het bouwen van jouw dakkapel, waarbij we zorg dragen voor hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Succesverhalen

Wat klanten zeggen

Ontdek waardevolle feedback van tevreden klanten:

Simon en Anja

Koog aan de Zaan

5/5
Montis Bouw heeft bij ons gelijktijdig meerdere aanbouwen en dakkapellen geplaatst. Het was echt een hele grote verbouwing, maar ze hebben ons steeds betrokken bij het proces en de planning. Daardoor wisten we wat we konden verwachten en konden we zelf ook goed plannen maken.

Freek

Purmerend

5/5

Ik vond het erg fijn dat de jongens van Montis zo netjes zijn. Je hoort wel eens verhalen over verbouwingen, en je weet natuurlijk dat het een hoop rommel geeft. Maar ze deden echt hun best om zo min mogelijk overlast te geven en het was eigenlijk gewoon heel gezellig als ze er waren!

Jasmijn en Patrick

Assendelft

5/5

Samen met de buren hebben we allebei een aanbouw laten maken door Montis Bouw. Alles was steeds heel duidelijk, en dat we het samen konden doen scheelde ook nog wat in de prijs.

Snel inzicht in de kosten van jouw dakkapel

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw nieuwe dakkapel? Klik hieronder voor een prijsschatting binnen één werkdag. Krijg direct inzicht en bespaar waardevolle tijd.

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Ja, bij Montis Bouw beschikken we over een brede selectie van verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Tijdens het bespreken van de offerte met een van onze experts lopen jullie samen nog eens door de mogelijkheden. Zo heb je alle tijd om een keuze te maken die past bij jouw wensen.

De benodigde mate van onderhoud voor jouw dakkapel hangt af van de keuzes die je maakt. Een dakkapel met kunststof bekleding en kozijnen vergt minimaal onderhoud. Kies je voor een houten dakkapel, dan is er iets meer onderhoud nodig.

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft jouw dakkapel in optimale staat en verleng je de levensduur. We adviseren je graag over de verschillende keuzes en het onderhoud van jouw dakkapel.

Bij Montis Bouw streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze dakkapellen. We gebruiken duurzame materialen en werken met ervaren vakmensen om een betrouwbaar resultaat te garanderen.

Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap van ons team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de meeste gevallen is er geen vergunning vereist voor jouw dakkapel. Tijdens ons bezoek kunnen onze medewerkers je informeren of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig kunnen wij ook de vergunningsaanvraag voor je verzorgen. Voor meer informatie over vergunningen kun je terecht op deze pagina.

De gemiddelde kosten van een dakkapel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de afwerking. Bij Montis Bouw hanteren we een vanaf prijs van €7500,- voor een dakkapel. Voor gedetailleerde informatie en prijsindicaties kun je terecht op onze pagina over de kosten van een dakkapel. Hier leggen we uit hoe we onze dakkapel prijzen berekenen.

Dankzij onze efficiënte planning en werkwijze is het mogelijk om al vanaf vier weken te genieten van een complete dakkapel. De exacte levertijd bepalen we aan de hand van verschillende factoren, zoals het type dakkapel en de gekozen opties. Voor meer informatie kun je onze specifieke pagina over onze werkwijze bekijken.

Bij Montis Bouw maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie. Onze dakkapellen zijn voorzien van extra dik isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde van rc 4,7 voor de wanden en rc 7,2 voor het dak. Met deze isolatiewaardes voldoet je dakkapel aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat je profiteert van een optimale thermische isolatie, waardoor je energie bespaart en je wooncomfort verhoogt.

Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende materialen kun je onze pagina over materialen raadplegen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: