Financier jouw dakkapel: Slimme opties voor extra ruimte

Maak jouw droom van extra ruimte en waarde voor jouw woning mogelijk met flexibele en voordelige financieringsopties.

Financiering met spaargeld

Beschik je over voldoende spaargeld? Betaal je dakkapel dan volledig met eigen middelen. Geen lening nodig en geen rentekosten. Zo profiteer je direct van de voordelen van een nieuwe dakkapel.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening financier je je dakkapel tegen een vast rentepercentage. Duidelijke maandelijkse kosten en aflossingstermijnen. Geniet snel van je nieuwe dakkapel zonder dat je je spaargeld hoeft aan te spreken.

Hypotheekverhoging

Verhoog je hypotheekbedrag om je dakkapel te financieren. Lage rente en langere terugbetalingstermijn. Een aantrekkelijke optie als je al een eigen woning hebt en wilt investeren in een waardevolle uitbreiding.

Duurzaamheidslening

Kom in aanmerking voor een speciale duurzaamheidslening voor energiebesparende maatregelen, waaronder een energiezuinige dakkapel. Informeer bij je gemeente voor de mogelijkheden en voorwaarden. Investeer in duurzaamheid en bespaar op je energiekosten.

Creëer meer ruimte in huis

Vraag nu een gratis offerte aan voor jouw unieke dakkapel en krijg direct advies

Veelgestelde vragen

Ontdek hier de antwoorden op veelgestelde vragen over dakkapellen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met een van onze experts.

Ja, bij Montis Bouw beschikken we over een brede selectie van verschillende materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Tijdens het bespreken van de offerte met een van onze experts lopen jullie samen nog eens door de mogelijkheden. Zo heb je alle tijd om een keuze te maken die past bij jouw wensen.

De benodigde mate van onderhoud voor jouw dakkapel hangt af van de keuzes die je maakt. Een dakkapel met kunststof bekleding en kozijnen vergt minimaal onderhoud. Kies je voor een houten dakkapel, dan is er iets meer onderhoud nodig.

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft jouw dakkapel in optimale staat en verleng je de levensduur. We adviseren je graag over de verschillende keuzes en het onderhoud van jouw dakkapel.

Bij Montis Bouw streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze dakkapellen. We gebruiken duurzame materialen en werken met ervaren vakmensen om een betrouwbaar resultaat te garanderen.

Onze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in het vakmanschap van ons team. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de meeste gevallen is er geen vergunning vereist voor jouw dakkapel. Tijdens ons bezoek kunnen onze medewerkers je informeren of de gewenste dakkapel vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig kunnen wij ook de vergunningsaanvraag voor je verzorgen. Voor meer informatie over vergunningen kun je terecht op deze pagina.

De gemiddelde kosten van een dakkapel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en de afwerking. Bij Montis Bouw hanteren we een vanaf prijs van €7500,- voor een dakkapel. Voor gedetailleerde informatie en prijsindicaties kun je terecht op onze pagina over de kosten van een dakkapel. Hier leggen we uit hoe we onze dakkapel prijzen berekenen.

Dankzij onze efficiënte planning en werkwijze is het mogelijk om al vanaf vier weken te genieten van een complete dakkapel. De exacte levertijd bepalen we aan de hand van verschillende factoren, zoals het type dakkapel en de gekozen opties. Voor meer informatie kun je onze specifieke pagina over onze werkwijze bekijken.

Bij Montis Bouw maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie. Onze dakkapellen zijn voorzien van extra dik isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde van rc 4,7 voor de wanden en rc 7,2 voor het dak. Met deze isolatiewaardes voldoet je dakkapel aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent dat je profiteert van een optimale thermische isolatie, waardoor je energie bespaart en je wooncomfort verhoogt.

Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende materialen kun je onze pagina over materialen raadplegen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wil je liever persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent? Wij staan je graag te woord: